Hemma igen



Ja nu är vi hemma igen efter våran lillsemester i Norrland. Resan hem gick över förväntan trots ishalka hela vägen. På morgonen fick vi dock ställa klockan så att vi skulle vakna i tid. Efter frukost startade vi bilen, som faktiskt startade utan problem, och for hemåt. Det första och enda stoppet blev efter Sundsvall där det vankades mat. Jag hade beställt pamburgare och sips så det blev det både för mig och Adam. Mamma o pappa åt buffé. Till pappas stora förtjusning var hans favortilag där och åt samtidigt, AIK. De var på väg till Umeå för match mot Björklöven ikväll. Vi får hålla tummarna senare ikväll så de vinner. Jag tror att det är mitt favortilag nu oxå för de var så snälla mot mig. De hade en jättestor buss som jag gärna ville undersöka och se om de skulle tanka den. Men det fick jag inte för mamma.



Efter maten for vi utan stopp ända hem till Adam. Mamma, pappa och jag stannade på coop och handlade och jag fick rasta mina ben lite. När vi kom hem blev det massor med lek och bus innan vi somnade alla tre.

Idag har jag varit och hälsat på mormor och morfar och fått lite mat i mig. Anton kom oxå med sin familj. Han är lite busig han.
Imorgon blir det äntligen dagis igen. Jag har saknat mina kompisar och frågat efter de flera gånger. Nu ska jag berätta vad jag gjort på mitt jullov för de och sen ska vi nog busa en massa.

Kommentarer
Postat av: moster

Skönt då här hade det vankats en påse varma nybakade bullar som tack för skjutsen om ni inte haft så bråttom iväg.

2009-01-07 @ 21:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0