Gott nytt år!

Ja så är vi då i Norrland hos farfar. Resan hit blev lite mer dramatisk än vi tänkt oss. Vår kära bil, läs skitbil, vägrade starta på morgonen men hoppade igång efter några försök. Men när jag o Filip skulle hem från Konsum var det kört. Fick lifta med Magnus och så fick Anders åka ner när han kom hem. Då startade bilen på första försöket. Nåväl vi packade in oss och körde utan att stanna till IKEA i Sundsvall. Nu skulle det vara lugnt enligt Anders men vad händer när vi ska åka därifrån. Ingenting! Bilen startade inte. Inte så kul halv åtta på kvällen och kylan kommer. Vi fick ringa bärgningsbilen till Filips stora glädje. Efter lite knackande och pillande kom vi iväg efter en timme. Halv ett kom vi fram till Tåsjö. Trötta men glada.

Efter en god natts sömn blev det lite skoteråkning innan solen gick ner igen. (solen visar sig inte så länge här uppe) Jag o Filip tog en lång eftermiddaglur, det är inte klokt så trött man blir av luften häruppe. På kvällen blev det mumsig kyckling och lustspel på TV. När det blev 2009 sov några av oss gott och andra hörde lite raketer.

    
 Med en lampskärm och en sopborste kan man ha kul.

 Alla bidrog till nyårsmaten på sitt sätt.

 "Jag vill gå ut mera så om jag smyger kanske det går..."

Idag visade termometern på -15 men det var strålande sol och klarblå himmel så det blev lite mer skoteråkning och sen grillade vi korv ute i backen. Nu sänker sig mörkret över oss så nu blir det innemys.

 Mystiska spår i snön. Kan det vara varg?

   
   



En ganska bra start på 2009 eller....


Kommentarer
Postat av: faster no 1

meeeeeeeeeeeeeeh va myyyys...

vargspår , knappast dom är spetsigare.. en katt kanske....



hjälm på!

2009-01-01 @ 22:42:14
Postat av: Emma

Vad mysigt det ser ut! Ta med lite snö hem så vi oxå kan åka pulka!

2009-01-02 @ 07:43:47
Postat av: amanda

JAg vill också vara hos MOFFA!

2009-01-02 @ 12:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0