vinterlandskap

Nu är vi hemma igen efter en lång men rolig dag på Öppna förskolan. På fm hade vi avslutning med babyrytmiken. På barnen kan man se en stor skilllnad i utveckling från första gången. Då låg de flesta stilla men nu är det uppe och kryper, går eller sitter. Det är inte lika lätt att genomföra alla moment. Sen blev det lek med alla kompisar och Noel hittade en ny favoritleksak. Aktivitetsbordet stod han länge, länge vid. Tur att jag har köpt ett sånt i julklapp till honom. Det passar bra. 

 

Efter lite mat o vila hämtade vi Filip på dagis och sedan pulsade vi tillbaka till ÖF. Någon julkrubba ville inte Filip vara med på så han passade på att leka en stund.

  

När vi åkte hem stannade vi till hos mormor o morfar. De hade en överraskning till Filip. Han fick en julklapp i förskott. En ny snowracer. De ville inte vänta till jul för vem vet om snön finns kvar då. En lycklig Filip fick även låna morbror Magnus gamla riddarborg.



Nu är det skottat till hälften (tack mamma), Noel sover och Filip tittar på Pingu. Nu väntar en skön kväll framför TV:n. En ny spännande dag väntar imorgon.

God natt därute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0