Myggfritt

Igår flydde vi myggen och styrde kosan mot Sala. Visste att det skulle finnas en stor lekpark där och inte blev vi besvikna. Den var tom bättre än vad jag mindes den. Filip och Anton roade sig kungligt och fick med både morfar och morbror i leken.
Sala i sig överraskade mig. Det var så mysigt bland affärerna och parken i sig verkade underbar med vatten och allt. Dit måste nog jag och Noel göra en utflykt en dag. Sen ska vi lura med oss Anders en fredag så han och Filip kan leka och klättra.

 en busig Noel som vill resa sig i vagnen

   

   

 två busfrön

Det var två trötta killar jag hade med mig hem. Den ena varvade ner med en Pippifilm och den andre gallskrek i två timmar tills han somnade . Det är i det läget man ångrar att man sagt ok till golfspel. Men Filip och jag fick en mysig stund tillsammans när Noel väl somnat. Vi läste bok efter bok efter bok. Just nu är han väldigt intresserad av bokstäver och ord. "Vad står det här för nåt?"

Idag har vi hjälpt morfar med hans telefon och sen trodde jag att jag skulle få en lugn eftermiddag eftersom Filip var så trött men mitt i allt behövde han göra ett toabesök och eftersom blöjan är väck så var det bara att gå upp. Sen var det slut på vilan. Och min ork. Det var som att nån drog ur korken, all ork bara försvann. Har man då två killar som pockar på ens uppmärksamhet kan det bara bli för mycket. Det var så skönt när Anders kom hem !!! Nu får jag vila öron och hjärna en stund. Lite sömn sen så blir allt bra igen. 

Visste ni att det finns en sång som heter Prins Noel? Blev glatt överraskad när jag såg det. Måste kolla upp den lite mera.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0