Förvirring

I lördags glömde vi Filips skor och shorts i Sala och igår var det dax igen. Noels goseelefant kom bort nånstans i Esklistuna. Vet inte när den försvann men när vi kom hem var den spårlöst borta. Ja, ja, sånt händer. Ingen fara på taket. Tur att det inte var Filips kanin...

Igår var vi alltså på Parken Zoo med mormor o morfar medan pappa vilade huvudet. Filip ville gärna ha med Anders så han försökte blåsa bort det onda utan att lyckas.
Det var en varm dag så vi sökte skugga när det gick. Tittade på en massa djur som oxå ville ha skugga. Det roligast var när varanen till höger bajsade på krokodilen i vattnet. Inte bara en gång utan tre. Det var nog tur att han inte var nära krokodilen då.
   

Jag , Filip och Noel åkte tåg runt hela parken. Det var intressant att lyssna på informationen om de olika djuren och Filip
hade jämt göra med att tala om allt han ville gå och titta på sen.

Sen blev det leka av för morfar o Filip. Hela Fantomenland skulle provas o utforskas. I Fantomengrottan träffade de självaste Fantomen och Filip passade på att larma för stöld.

Efter maten blev det karuseller för hela slanten. Helt orädd är Filip och morfar hade bara att hänga på. Dagens nyhet var Flying frog.
   

Innan vi åkte hem var det show med Totte och Zillah och Tobbe trollkarl. Filip skrattade gott åt Tobbe trollkarl. Båda killarna somnade gott i bilen hem.

En härlig avslutning på sommaren!

Idag var det vardag igen och Filip har varit på dagis. Nu är han bland de stora på avdelningen och fick sova på madrass. Allt hade varit bra och han ville vara på kvar på dagis. Vad annat kunde jag tro.

Här är morfar och Filip i Flying frog.


Totte och Zillah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0