Dagar man vill glömma

Ibland finns det dagar som man bara vill glömma och igår är en sån dag. Den började bra. Noel hade sovit ok på natten och vi vakna vid halv sex som vanligt.
Men Noel tycker inte om Filips dagistider. Han hinner lagom somna och sen är det dags att åka med brorsan till dagis och då blir allt galet. Då vill han inte sitta i bilstolen utan skriker tills vi är framme och blir supernöjd när han får komma upp och sen samma visa hem. Igår hann jag bara ta upp honom så somnade han. Skönt tyckte jag, nu ska här bakas.
Hann baka både björnbärskaka och muffinsen var på väg när det var dags för mat. Sen lekte Noel medan jag bakade klart men sen började allt.
Noel hade tröttnat på att leka själv och resten av dagen ville han bli buren. Vet inte hur långt jag gick med honom på famnen igår. När han hade somnat hann jag bara lägga ner honom så vaknade han. Eller så var det dagishämtning.
Det var två trötta individer som gick och la sig kvart i sju igår. Noel somnade bums och sov gott när han fick ligga på min mage. Vaknade inte förrän vid tio och ville ha mat.

Idag ska vi ta det lugnt och låta lillkillen sova. Sen ska vi hem till Magnus och Anton en liten stund för lek o bus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0