Brunett

Jaha så var man brunett. Var till frissan idag för omstyling. Fick pengar när jag fyllde år och idag var det dags. Vi valde att ta fram den färg jag har i botten och då blev det brunt. Kunde se skillnad i färg från när jag var gravid och efter. Det syntes en tydlig rand. Håret var mycket mörkare då jag var gravid. Visste inte att håret påverkades så mycket. Är ovanligt att vara så mörk men jag vänjer mig väl så småningom.
Anders hade första lediga fredagen idag och det var lite nervöst att lämna killarna ensamma eftersom Noel brukar vara panikslagen när jag kommer hem och Anders en aning stressad. Därför har det varit lättare att inte ta nån egen tid. Men hipp hipp hurra det gick bra idag. Det bådar gott till blomkursen.
Sen har jag pengar kvar att spendera på mig själv så det blir nog jacka och skor tror jag tralala.

Nu har Noel börjat använda Filips gamla kläder och då ser man vilken skillnad det är på de. Noel är så smal så byxorna är för stora i midjan och tröjorna blir som säckar. Han fyller inte ut de som storebror gjorde. Men det är roligt att få ta fram gamla favoriter och de passar. Nostalgi!!!



Mat är gott tycker Noel. Han smaskar glatt i sig der som erbjuds och blir arg när det är slut.

Kommentarer
Postat av: faster no 1

men för f*n bror skärp dig lite skirk dör man inte av..

däremot mycket regn.. faktiskt..

Brunnen tyvärr hann vi inte de alltså jag menar de.. vi for som galningar

2009-08-21 @ 22:43:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0