4 i sängen

Ja så sitter man här med en liten skorpa i famnen och en stolt storebror. Det känns fortfarande lite overkligt. Det gick ju lite fort när han väl ville komma ut.
Idag har det varit full fart hela dagen. Det började med läkarbesök på BB kl 10 och det måste erkännas att det var lite stressigt att hinna dit i tid. Det har ju blivit lite sena kvällar för oss alla och skorpan är ju vaken o äter på nätterna och i natt hade Filip lite jobbigt att vara utan sin mamma. Så sömnen är inte som den borde. Prover togs på skorpan och han vägdes igen. Hade gått ner till 2,5 kg och det var kanske inte det bästa men de tyckte att han såg så fin ut ändå. Sen blev det en lång väntan på doktorn. När han väl kom gick det undan. Allt såg bra ut och han var förvånad att han var så stark i nacken redan.
Filip hade 1001 frågor, som han har just nu, och underhöll hela väntrummet.
Sen for vi till IKEA för mat och lite shopping. Skorpan skapade uppståndelse och det var flera som kom fram och ville titta o prata. Visst är han liten men...
Efter det fick jag shoppa loss litegrann. Alla kläder vi har till skorpan är så stora så fick snabbhandla lite i strl 50. De är oxå lite stora men bättre iallafall.
   

Kommentarer
Postat av: faster no 1

ge mig bäääääääääääbisen!!!!!!

2009-04-21 @ 21:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0