Hela helgen

Vilken helg det har varit. Vi har hunnit med mycket. I lördags var vi ner till mormor o morfar på fm och hälsade på. Det mest traumatiska som hände var när vi skulle gå hem. Filip gick balansgång och ramlade. Han skrapade fingrar och armbåge. Morfar fick bära hem honom gråtandes och sen somnade han på stört. Resten av dagen var han bekymrad och ledsen över sitt finger. På kvällen grillade vi och då fick jag en härlig förnimmelse av sommaren.



I går åkte jag och grabbarna med mormor till Skultina på marknad. Filip fick rida, en höjdpunkt för honom, och vi småhandlade.
På eftermiddagen var det kalas för Anton. Filip lekte med Anton och Skorpan sov. När vi skulle hem var det en kille som protesterade. Han skulle vara kvar och leka.

   

Idag har vi varit på bvc med Skorpan och nu har kurvan vänt. Ersättningen har gett resultat så nu växer han så det knakar. Han gör det bebisar ska göra, äta och sova. Vissa stunder är han vaken och då ligger han o tittar. Undrar vad han fundrar på? Bvcsköterskan sa idag; En lugn mamma ger en lugn bebis. Hon tycker han är så harmonisk och nöjd och ser ut att må så bra. Känns skönt att höra. Som mamma kan man lätt bli partisk.

Badet gick bra med Skorpan även om det var lite ovant för mamma o pappa. Han sa inte ett ljud utan låg och tittade och sparkade med fötterna. Vilken skillnad, Filip skrek som en stucken gris första gången. Nu var han med och hjälpte brorsan att bli ren.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är de i baljan? tur de inte va sån med navelsträng

2009-04-27 @ 21:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0