1 vecka

Tänk att det gått en vecka sedan Skorpan kom till världen. Nog för att det känns som han alltid har funnits i vår familj. Idag var det vägning på bvc igen och nu hade han inte gått upp mer än 10 gr så nu blir det tillägg till natten så han ökar i vikt lillkillen. Sen ska det matas varannan timme och hur lätt är det när han sover och inte vill ha??? Anders har försökt med ersättningen och det mottogs inte med sån stor aptit men lite får han iallafall i sig. Lite gul är han oxå så nu är det sol o mat som gäller.

  

På eftermiddagen gick vi ut hela familjen. Anders o Filip skulle skruva ihop ett bord och jag fick inte vara med. Jag o Skorpan tog en promenad istället. Den blev inte så lång för Filip hängde med och då hamnade vi i lekparken.
 
   

 

Filip är världens bästa storebror. Han pratar och pysslar om Skorpan eller "borsan" som han säger. Sen kan man helt plötsligt mycket själv när man blir storebror. Iallafall om man heter Filip Galin.
Nu ska vi snart bada båda killarna. Men först ska vi njuta en liten stund för Skorpan sover äntligen i sin egen säng för första gången. Det känns konstigt att inte ha ett litet knyte på armen.





Kommentarer
Postat av: robin

den där lilla skorpan är ju pytteliten han

2009-04-25 @ 09:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0