MADAGASKAR!!



Det är jag som är pappa lejon i Madagaskar 2. Tro det om ni vågar..
Helgen har blivit ungefär som vi trodde den skulle vara. Lördg morgon lämnade Filip, Mamma å Mormor för att åka på julmarknad i skultuna å shoppa vidare på stan.

Där lunchen dukades fram var det madagaskar-tema och insamling till ronald Mc Donald´s barnsjukhus, ja ni fattar tror jag.

Pappan i familjen höll sin del av överenskomelsen å mådde pyton hela lördagen faktist. Inte illa pinkat trotts att man var hemma vid 00,30 eller vad hon nu var. Jobböverraskningsfesten höll vi på streamline production vid Bondebacken å våran avdelning fick skriva text och sedan (alla) sjunga in egna stycken och refräng. Texten hade Mamma Mia musiken till hjälp. Riktigt roligt faktist för många av oss var inte riktigt sugna på att kliva in själv i studion för att sjunga när resten stod å lyssnade på andra sidan glasväggen men ingen bangade..

Söndag. Familjen samlad för bakning bla.
   

Eftersom att bakningen är tills pappan i huset fyller år fick man sig en eller rättare sagt två glassar till mellis då det var svårt att välja en.  


Mot kvällen plockade vi fram bob:en och åte lite i snickarbacken å ni kan gissa att det var en höjdare, synd bara att det blåste så djäkla kallt.

Jag har funderat lite från å till å skulle vilja dra ihop några för en lite strapats till vår-sommar, fick lite inspiration från herrklubben som bestigit kebnekaise å det skulle ju vara en kul grej http://www.vasterastidning.se/WeeklyEdition/UploadedPDF/Veckans_VT.pdf men har även hittat http://www.puls.nu/ klicka på äventyr och upplevelser sedan på ex Ztrapatsen. Kul va!!?!

Kommentarer
Postat av: kimmen

he he...

Du försvann väldigt fort! såg dig hänga lite vid baren sen var du borta



hoppas du mår bättre nu

// Kimmen

2008-11-23 @ 19:17:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0