Grattis till mamma på Mors dag

du gör ett jättebra jobb tycker jag.

Den här helgen har jag o mamma varit ensamma för pappa är på golfresa med grabbarna. Igår var vi med mormor till Stenhuset för där skulle det vara familjedag anordnad av Villaägarna. Det var inte så mycket att titta på men vi fick lyssna till bra musik och sång. Sen fick jag både glass och våffla. Mums!!! På eftermiddagen och kvällen var vi hemma hos mormor o morfar. Det blev mycket klädbyten för jag hjälpte till med disken många gånger. Vi spelade både gitarr och dragspel, men mamma är inte så duktig på dragspel utan det lät mest illa. Vi skulle ha schlager kväll tillsammans med Emma, Magnus o Anton men alla var vi så trötta så vi gick hem ensamma. Mamma o jag somnade tidigt och hörde inte många låtar. Vi har precis tiitat på reprisen och låten som vann var iallafall inte sämst.

Idag hade mamma planerat ett besök i lekparken men jag tyckte vi skulle hälsa på Mof istället och det fick jag. Jag hann med att både plantera, vattna och gräva i sandlådan. Blev visst lite smutsig för det väntar ett bad när jag vaknar.

image989
Jag hittade en cykel på Konsum som jag ville prova.

 Allis var här i fredags och innan hon åkte hem fick hon en kram.
 

Kommentarer
Postat av: En som va med

Jag tror det är många som vill veta hur det gick för din pappa i helgen när han var iväg med grabbarna å lira golf. Har han sagt nåt om det?

2008-05-27 @ 18:54:15
Postat av: filip

Det gick inge bra. Han fick visst bädda alla sängar och en massa bollar hamnade i vattnet.

2008-05-28 @ 07:48:44
URL: http://galin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0