Vilken härlig helg

vi har haft. I lördags var det kalas för Anders men först skulle det bakas tårta o bröd. Sen var killarna ute och testade skidorna båda två. Det gick förvånansvärt bra för de.
  

Sen blev det kalas i flera timmar. Hade två killar som gärna ville hjälpa till att öppna paket. Nu börjar man märka att Filip blir lite avundsjuk på Anton. Han vill oxå vara bebis och göra samma saker som Anton. Han tom kröp på golvet med Anton och lekte med bebisleksakerna. Annars brukar han tycka att det är lite jobbigt när Anton vill ta på honom men det går bättre o bättre med det. Nu kan man se att han tycker att det är lite kul. Anton har det inte lätt. Han vill så gärna vara med Filip men hinner inte med i svängarna. Men snart kan han springa efter Filip.
 

I går gjorde vi pepparkakshus och julgodis. Sen var killarna ute och gjorde en snöborg. På eftermiddagen tog vi det bara lugnt, badade och mös. Vi var alla lite trötta efter kalasandet.
  Till slut var det Pippi som fick flytta in i huset.


En kille som vill följa med sin pappa ut o hamra i taket.

Tänk vad fort ungar lär sig. Nu räknar Filip från 1-10, kan färgerna, går själv i trappor och kan tummetott o de andra fingrarna. Han förvånar oss nästan varje dag med nåt nytt som han har lärt sig. Mycket tack vara dagis tror jag. Han är som en svamp som suger i sig allt. Ord jag inte visste att han kunde trillar ur hans mun titt som tätt. Förvånande men helt fantastiskt med tanke på hur lite han pratade för ett halvår sen. Idag var det hans tur att dra adventskalendern på dagis och han blev lika glad som alla andra barn för den lilla spelande nallen han fick. Nu har vi bytt blöja på den och snart ska nallen gå och sova. Får se om den oxå får välling. Just nu är det mycket sånt med hans gosedjur. Blöjbyte, matning och sova. Har kanske en bra hjälpreda om 4,5 månader.
Nu väntar vi på tomten som ska komma med paket på julafton. Filip berättar för alla att han önskar sig en stor lastbil. När han fick frågan om han ville ha en pyjamas sa han nej, tvekade lite när det var en Blixtenpyjamas men var inte helt med på det. Får väl se vad tomten har med sig i säcken....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0