Tänk att man kan älska nån så mycket

Ja såna tankar och funderingar kan man ha på annandagsmorgon när man ligger i sängen med hela familjen runt sig. Så var det i morse. Filip sov o snusade mellan oss och vi fick en stund till eftertanke. Det är då som såna tankar bara dyker upp. Att en liten kille bara kan betyda nåt så mycket för oss. Hela hjärtat är fyllt av kärlek till detta barn och snart ska det komma en till och kan man älska den lika mycket? Ja det tror jag att jag kan. Det kommer vara lika välkommet som Filip var. Jaha så var det färdigt igen. Tårarna rinner nerför kinderna men det är bara lyckotårar. Tänk att livet kan vara så bra!

                                                                                                                /Camilla


Igår var vi alltså hemma hos farmor Gun. Anton kom inte för han hade gjort illa sig så det blev min uppgift att hålla igång på gamlingarna. Det lyckades jag ganska bra med, med lite hjälp av Anders så blev det ännu bättre. Vi åt mat, fikade och höll på med kluringar. Däremellan blev det mycket prat och lite TV.

  


Jag, farmor Gun o Elisabeth åker tåg till Västerås.

Snart ska vi åka till farmor Kerstin o Torsten. Farmor berättade att Tomten varit hos henne oxå. Vi ska träffa mina kusiner o sysslingar. Äta mat ska vi nog oxå göra. Mycket bus blir det nog.


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0