sova är överskattat...

...tycker jag men inte min mamma. Jag förstår inte alltid varför jag måste sova på dagarna. Man missar ju så mycket då. Mamma menar att det är för att jag annars blir så gnällig o grinig. Ja ja lite sur blir jag väl det får jag väl erkänna. Idag var en sån dag när det inte lockade att sova. Pappa o jag träffade Benita från Spanien på Konsum när vi skulle handla plättar. Tänk att hon vill komma hit till regnet när hon kan få vara i solen.
Sen var vi på öppna förskolan. Jag har skaffat tjej. Cornelia heter hon och hon är snart 3 tror pappa.Hon gav mig en cowboyhatt och jag gav henne en puss på munnen. Sen klättrade jag upp själv för stegen till rutchkanan och stog där glatt o vinkade. Pappa var o diskade när han fick se mig. Han trodde inte att jag kunde klättra så bra, men jag kan mer än vad ni tror.
På eftermiddagen var jag o mamma på promenad. Hon hade friskvård på schemat o jag fick hänga med. Jag fick gå en lång väg själv. Oj så skoj det var. Det gick fort nerför backarna. Sen fanns det så många garageportar att undersöka men det fick jag inte för mamma. Men ni kan tro att jag försökte!!! Varenda uppfart och ibland flera gånger på samma. Jag fintade men mamma gick inte på det idag. Måste komma på nåt nytt. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0