Fötter på bordet...

image377

Man får inte ha fötterna på frukostbordet har mamma o pappa sagt men det hindrar inte mig från att försöka.

image378

Igår var jag hos mormor o morfar nästan hela dagen. Det blev mycket bus. Jag hjälpte morfar o bädda sängarna och då lyckades jag göra mig så illa på kinden så att det kom blod. Nu ser det ut som att jag har gått en riktig boxningsmatch. Jag brottades med morbror. Varje gång fick jag ner honom på rygg. Jag är nog lika stark som Bamse! Morfar bjöd på chilensk köttgryta. Den var mumsig. På kvällen gosade jag o mamma i sängen o hejade på Sverige när de spelade fotboll. Mitt i natten kom både pappa o farfar hem. Men då sov mamma o jag så gott.

Jag har fått "nya" skor. Mamma o morbrors höststövlar som de hade när de var som mig. De är ursnygga. Bild kommer snart.


image379

Idag har jag varit o badat. Mormor följde med eftersom pappa var lite trött. Idag åkte jag tom rutschkana på mage. Det var inte så otäckt utan jag gjorde om det och hade nog åkt mera om jag bara fått. Men det var flera barn som ville åka så då lekte vi med hajarna istället.
Snart ska vi åka o hämta gammelfarmor Gun i Västerås. Hon har varit i Stockholm och hälsat på gammelfaster. Pappa, morfar o morbror ska åka på ishockey. VIK-AIK var det visst. Undrar vem jag ska heja på......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0