Barnvagnsbio

Hej alla glada. Dagarna går fort när man har kul. Har inte hunnit skriva nånting på flera dagar. Men nu ska jag försöka skriva av mig en del.

  
Sista april var jag hemma hos gammelfarmor Gun och fikade på förmiddagen sedan gick vi hem till mormor och morfar och åt lunch. Jag stod i fönstret och tittade på folk som gick förbi. Sedan upptäckte jag blommorna men de fick jag inte röra för mormor. Fick istället tag på en tidning som jag genast satte tänderna i.

När pappa kom hem gosade vi och busade som jag gillar.

 
1 maj var jag o ch mamma och "demonstrerade". Vi lyssnade på musik, gick tipspromenad och fiskade fiskdamm. Jag fick en stor "fisk" (godispåse). Den fick mamma och pappa äta upp eftersom jag inte äter godis ännu.

 
Kan Tiger så kan jag. Ska man bli en storspelare så får man börja i tid.

  
Idag har jag och mamma varit på barnvagnsbio. Det är precis som det låter. Man går på bio och man får ta med sig barnvagnen in. Efter halva filmen blir det paus och chans till fika och blöjbyte. Idag såg vi "Tre systrar och en mamma". Mamma tyckte att den var bra. Jag sov första delen av filmen sedan undersökte jag gångarna. Fick blöjor och mat som present på bion. Sjysst ställe!!! Det här kan vi göra om.  

Kommentarer
Postat av: faster no1

hallå kan du GÅ???

2007-05-02 @ 20:34:30
Postat av: and//

nästan just nu bara stå, nåt steg tar jag väl

2007-05-03 @ 20:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0