Hemma igen

Nu har vi kommit hem igen från vår turne i norr. Det var en lång resa hem men gud va kul att se mina saker igen. Jag utforskade mina lekplatser för att se om de var kvar och de var de. Bilen funkade fortfarande. Härligt!
Träffade pappas farbror och hans familj på hemvägen (i Iggesund). Han har två tjejer, Alva och Tindra, som är 2,5 år. Vi sågs på ett fik med en rolig lekhörna för barn. Där fanns det mycket att utforska. Telefon, kassaapparat, garage mm. Ett sånt ställe skulle finnas hemma.

Sista dagen hos farfar åkte vi till Tvärfallet, ett litet vattenfall i skogen. Jag somnade gott i bilen men mormor, morfar och farfar fick iallafall se det.


Sedan for vi till Dorotea o lunchade. Alla utom farfar, han var kvar hemma. Jag passade på att plocka blommor till mamma. 

 
På vägen hem till farfar stannade vi till i Mon och tittade i deras trädgård och handlade. Jag såg chansen och spurtade iväg på deras trädgårdsgång.

 
När vi kom hem blev det fika i trädgården och traktorkörning.


På kvällskvisten gick vi till hembygdsgårn och lyssnade på Nicke Sjödin (rolig). Kvällen avslutades i kyrkan med gospel. Tyvärr finns det inga bilder för kameran gick sönder. Så nu kan det dröja innan det kommer några bilder.

Kommentarer
Postat av: kim

meeeh, tråkigt med kameran. filip, du borde ju förstå att man inte kan dreggla på den utan att den går sönder. .. jag som ville se bilder på ert nya hus.

2007-07-03 @ 22:25:26
Postat av: kim

tack för mailet!! vilket fint hus ni hade hittat :)

2007-07-05 @ 09:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0