GOTT NYTT ÅR

Sänder en liten nyårshälsning från de norra trakterna av vårt avlånga land. Här har vädret varit minst sagt varierande.
När vi kom var det -21, dagen efter var de snöstorm, igår regn och idag nån minusgrad. Men vad gör väl det. Här har vi det roligt. Filip kör traktor och där skulle han kunna sitta länge. I början tog han det försiktigt men nu är han djärvare och gasar mera och sladdar. Känner mig ändå ganska lugn för han bromsar och tar det lugnare när det behövs. Han ställer även upp och kör runt brorsan på vagnen bakom traktorn. Noel är mera försiktig och vill helst sitta i pappas trygga famn och tuffa runt i traktorn. Den stora är nog hans favorit. Nu har även snöskotern kommit fram, till Filips förtjusning.
Snart vankas det nyårsmiddag, när BG kommer hem från kyrkan. Sen ska vi väl kämpa för att hålla oss vakna. Har lovat Filip att han ska få vara upp hur länge han vill, det blir väl han och farfar som skålar in tolvslaget...
 
Från oss alla till er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
 
Låt 2013 bli ett år i omtankens tecken. Ta hand om varandra och gläds med de som ni håller kär. Tänk på att en handling eller ett ord kan betyda mycket för någon som har det svårt. Ta vara på livet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0